Zamestnanci TA3 sa podieľajú na krivení právneho štátu a marení spravodlivosti

19. septembra 2021, narodilsavlk, Nezaradené
V ostatných týždňoch sme konfrontovaní s dôkazmi o tom ako skupina policajtov v NAKA účelovo produkovala obvinenia (vymýšľali si ich) voči nepohodlným ľuďom medzi ktorých patria aj vyšetrovatelia z Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra, ktorá vyšetruje trestnú činnosť policajtov z NAKA. Reakciou vlády E. Hegera na túto situáciu je zastrašovanie policajtov z inšpekčnej služby ministerstva vnútra a prokurátorov, ktorí vyšetrujú trestnú činnosť ktorej sa dlhodobo dopúšťajú niektorí policajti NAKA.  E. Heger zriaďuje komisiu s propagandistickým prívlastkom “ na obnovu dôvery “ do ktorej nominuje sudcu Hrubalu, ktorý preukázateľne prepustil nebezpečného mafiána a Daniela Lipšica, človeka ktorý je dôvodne podozrivý z riadenia organizovanej skupiny policajtov, prokurátorov, sudcov a i. , ktorá sa snaží cez vykonštruované obvinenia – trestné činy zbaviť politickej a inej opozície, a ktorej členovia stoja za neobjasnenou smrťou už niekoľkých ľudí.
Dnes na TA3 Igor Matovič bez oponenta dookola opakuje bludy o tom ako on a jeho vláda bojuje s korupciou a mafiou. Pričom je zrejmé, že Matovičovi najbližší spolupracovníci ako Mikulec, či Lipšic sú zapojení do mafiánskych a protizákonných akcií zameraných na likvidáciu nepohodlných ľudí aj za cenu pošliapania zákonov a zdravého ruzumu.
Je zarážajúce, že zamestnanci spravodajskej televízie TA3 sa zúčastňujú prostredníctvom formátu relácie v ktorej sa môže prezentovať vždy len jeden politik a jeden politický názor manipulácie verejnej mienky, a dnes aj marenia spravodlivosti.