Čaputová : Žena, ktorá okradla stovky tisíc najchudobnejších dôchodcov

17. januára 2023, narodilsavlk, Nezaradené

Pred vyše dvomi rokmi na návrh ministra práce Krajniaka schválila Vláda SR a parlament retroaktívny a protiústavný Zákon, ktorým sa zmrazili valorizácie „minimálnych dôchodkov“ na 12 rokov. Pod týmto zákonom je podpísaná aj Zuzana Čaputová, ktorá bola opakovane upozorňovaná na to, že takýto neľudský zákon je v rozpore s niekoľkými článkami Ústavy SR, ktoré zakazujú diskrimináciu skupiny osôb a garantujú slušné – ľudské dožitie všetkým občanom Slovenskej republiky. Aj na to, že prijatím predmetného zákona dochádza k právnej retroaktivite, ktorú Slovenská legislatíva nepripúšťa.

Napriek opakovaným upozorneniam sa p. Čaputová a jej tým na čele s Metodom Špačekom nemali vôľu zastať tých najbiednejších z biednych. Čo je prejavom úplnej straty ľudskosti, socialnej integrity, charakteru, morálky a samozrejme aj ústavných princípov na ktorých stojí každý funkčný sociálny systém – štát.

 

.. Je neakceptovateľné, že na čela Slovenska stojí niekto ako Zuzana Čaputová. Osoba ktorá vedome okradla stovky tisíc najchudobnejších dôchodcov o ich valorizácie 300 Eurových dôchodkov na 12 rokov. .. Na opis miery úbohosti takéhoto individua – človeka vlastne ani nie sú slová.. No je potrebné o tomto strašnom zlihaní nie len p. Čaputovej hovoriť a písať.

Zuzana Čaputová na odovzdávaní cien „Biela vrana“, v čase, keď boli spoločenské akcie zakázané a bola povinnosť nosiť rúška. /foto fb zuzana.caputova