Založ si blog

Deň, keď umrel zdravý rozum

Dnes večer som pozeral Tému dňa na TA3 v ktorej premiér Robert Fico rozprával veľmi rozumne o utečencoch, kvótach a pozícii Slovenska vo vzťahu k našim partnerom v EU. Skutočne sa mi premiérove vystupovanie páčilo,

Bohužiaľ slovo Slovenského premiéra mi dnes nie je nič platné, pretože nášho premiéra spolu s jeho tromi kolegami z Česka, Maďarska a Rumunska prevalcovali Nemci, Francúzi a všetci ostatní z 28 člennej Európskej Únie. Stalo sa tak kvôli totálnej hlúposti, ktorú prejavili naši a východoeurópsky politici niekoľko krát po sebe. Najskôr to bolo prijatie Lisabonskej zmluvy (2008), následne o pár rokov to bolo prijatie zmien v Lisabonskej zmluve kvôli Eurovalu, ktorý nebol v súlade s niektorými bodmi Lisabonskej zmluvy. Nakoniec to bolo schválenie Európskeho stabilizačného mechanizmu tzv. ESM.

Pri všetkých spomenutých udalostiach bol náš pán premiér Robert Fico, pričom pri schválení každej jednej z nich umrel “ zdravý rozum“ ale aj úcta zahraničných politikov voči našim politikom, ktorí si sami nasunuli povraz na krk, aby sa dnes mohli obesiť.

Dnes sa Robert Fico môže vyhovárať, rozhorčovať a čudovať koľko chce, faktom ale ostáva, že jeho vlády sa zaslúžili o schválenie Lisabonskej zmluvy a jej zmien, ktoré zbavili nie len Slovensko suverenity ako národného štátu. A preto nás dnes úplne legitímne prehlasovali v rade ministrov vnútra EU, na základe pravidiel, ktoré sme si sami schválili. Preto mi dnes neostáva povedať nič iné len to, že kráľ je nahý tzn., Robert Fico nás doviedol svojou hlúposťou a naivitou do situácie v ktorej sa už necíti dobre ani on sám, pričom to bolo jasné mnohým vo chvíli, keď naše vlády príjmali rozhodnutia, ktoré nás doviedli tam, kde sme dnes.

 

Toto video s pamätným hodinovým prejavom Richarda Sulíka k ESM, by si mal nie len Robert Fico pozerať každý boží deň do konca života.

 


 

 

Referendum je sviatkom demokracie a každý demokraticky nastavený Slovák sa ho zúčastní

21.01.2023

Demokracia je vláda ľudu, ktorú občania uplatňujú priamo, alebo prostredníctvom volených zástupcov, ktorých môžu kedykoľvek odvolať. Na Slovensku sa, ale banda sprostých a arogantných fašistov vo Vláde, Parlamente, na Ústavnom súde a v prezidentskom paláci rozhodla, že ich vôľa a právo Vládnuť, je nad právom 5 miliónov obyvateľov Slovenska rozhodovať o Vývoji [...]

Čaputová : Žena, ktorá okradla stovky tisíc najchudobnejších dôchodcov

17.01.2023

Pred vyše dvomi rokmi na návrh ministra práce Krajniaka schválila Vláda SR a parlament retroaktívny a protiústavný Zákon, ktorým sa zmrazili valorizácie „minimálnych dôchodkov“ na 12 rokov. Pod týmto zákonom je podpísaná aj Zuzana Čaputová, ktorá bola opakovane upozorňovaná na to, že takýto neľudský zákon je v rozpore s niekoľkými článkami Ústavy SR, [...]

Zuzana Čaputová : Žena, ktorá zradila samú seba a pokúsila sa zarezať občiansku spoločnosť

09.01.2022

V roku 2015 vydalo nakladateľstvo Technickej univerzity vo Zvolene zaujímavú publikáciu s názvom „ Súčasná spoločnosť – výzvy a vízie“. V tejto publikácii sa nachádza kapitola s názvom „ Obhajoba práv občanov na zdravé Životné prostredie “, v ktorej jedna z autoriek okrem základného ozrejmenia toho čo je Aarhuský dohovor, zákon o EIA ap., napísala aj jednu [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 47
Celková čítanosť: 183310x
Priemerná čítanosť článkov: 3900x

Autor blogu

Kategórie