Založ si blog

Zamestnanci TA3 sa podieľajú na krivení právneho štátu a marení spravodlivosti

V ostatných týždňoch sme konfrontovaní s dôkazmi o tom ako skupina policajtov v NAKA účelovo produkovala obvinenia (vymýšľali si ich) voči nepohodlným ľuďom medzi ktorých patria aj vyšetrovatelia z Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra, ktorá vyšetruje trestnú činnosť policajtov z NAKA. Reakciou vlády E. Hegera na túto situáciu je zastrašovanie policajtov z inšpekčnej služby ministerstva vnútra a prokurátorov, ktorí vyšetrujú trestnú činnosť ktorej sa dlhodobo dopúšťajú niektorí policajti NAKA.  E. Heger zriaďuje komisiu s propagandistickým prívlastkom “ na obnovu dôvery “ do ktorej nominuje sudcu Hrubalu, ktorý preukázateľne prepustil nebezpečného mafiána a Daniela Lipšica, človeka ktorý je dôvodne podozrivý z riadenia organizovanej skupiny policajtov, prokurátorov, sudcov a i. , ktorá sa snaží cez vykonštruované obvinenia – trestné činy zbaviť politickej a inej opozície, a ktorej členovia stoja za neobjasnenou smrťou už niekoľkých ľudí.
Dnes na TA3 Igor Matovič bez oponenta dookola opakuje bludy o tom ako on a jeho vláda bojuje s korupciou a mafiou. Pričom je zrejmé, že Matovičovi najbližší spolupracovníci ako Mikulec, či Lipšic sú zapojení do mafiánskych a protizákonných akcií zameraných na likvidáciu nepohodlných ľudí aj za cenu pošliapania zákonov a zdravého ruzumu.
Je zarážajúce, že zamestnanci spravodajskej televízie TA3 sa zúčastňujú prostredníctvom formátu relácie v ktorej sa môže prezentovať vždy len jeden politik a jeden politický názor manipulácie verejnej mienky, a dnes aj marenia spravodlivosti.

Referendum je sviatkom demokracie a každý demokraticky nastavený Slovák sa ho zúčastní

21.01.2023

Demokracia je vláda ľudu, ktorú občania uplatňujú priamo, alebo prostredníctvom volených zástupcov, ktorých môžu kedykoľvek odvolať. Na Slovensku sa, ale banda sprostých a arogantných fašistov vo Vláde, Parlamente, na Ústavnom súde a v prezidentskom paláci rozhodla, že ich vôľa a právo Vládnuť, je nad právom 5 miliónov obyvateľov Slovenska rozhodovať o Vývoji [...]

Čaputová : Žena, ktorá okradla stovky tisíc najchudobnejších dôchodcov

17.01.2023

Pred vyše dvomi rokmi na návrh ministra práce Krajniaka schválila Vláda SR a parlament retroaktívny a protiústavný Zákon, ktorým sa zmrazili valorizácie „minimálnych dôchodkov“ na 12 rokov. Pod týmto zákonom je podpísaná aj Zuzana Čaputová, ktorá bola opakovane upozorňovaná na to, že takýto neľudský zákon je v rozpore s niekoľkými článkami Ústavy SR, [...]

Zuzana Čaputová : Žena, ktorá zradila samú seba a pokúsila sa zarezať občiansku spoločnosť

09.01.2022

V roku 2015 vydalo nakladateľstvo Technickej univerzity vo Zvolene zaujímavú publikáciu s názvom „ Súčasná spoločnosť – výzvy a vízie“. V tejto publikácii sa nachádza kapitola s názvom „ Obhajoba práv občanov na zdravé Životné prostredie “, v ktorej jedna z autoriek okrem základného ozrejmenia toho čo je Aarhuský dohovor, zákon o EIA ap., napísala aj jednu [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 47
Celková čítanosť: 184423x
Priemerná čítanosť článkov: 3924x

Autor blogu

Kategórie